Augusti 2022

2022-08-01 Återkomsten
30 Juli åkte vi tidig morgon, den så kallade ”pinoturen” från Luleå flygplats.
Destination Malaga med byte på Arlanda. Vi anlände ca halv nio på kvällen och konstaterade att båten var täckt med sahara-sand så Ralf tvättade båten utvändigt och Ingalill invändigt. Varm kväll så två trötta resenärer somnade ganska lättvaggat…..

1 Augusti – 34 grader varmt. Inte många knop före kvällning när tempen sjunker något 🙂 Vi blir kvar här ett tag, funderar på att flytta oss till Fuengirola, men hamnen är full så vi har skickat en förfrågan om vi får plats om en vecka eller så.

2022-08-04 Barnvagn och AC
Vädret här i Estepona är förutsägbart. 30+ grader varmt klar himmel och stekande sol. Vi har sett 36 grader som mest. ofta 32-34 på eftermiddagen.
En portabel AC ligger högt på listan. Så gör även en barnvagn. Vi kommer att få besök av Fredrik, Eva och Lilla Ellen, så barnvagn vore finfint till Ellen. Ingalill hittar en på Facebook och kommer överens att mötas på en Supermarket. Sagt och gjort och nu är vi en barnvagn rikare 🙂
AC visar sig vara lite knepigare. Vi tar bussen till köpcenter i Marbella. Media Markt har slutsålt, men Leroy Merlin visar sig ha ett parti AC som inte är så stora så vi beslutar att investera. Vi har tagit med vår portabla lastkärra så det gick ”geschwint” att transportera hem till båten. Bussturen till Marbella skedde med en buss där luftkonditioneringen löpte amok! kallt som f-n!
Bussen vi åkte tillbaka med var nog luftkonditioneringen helt trasig! 34 grader varmt i skuggan….. Kan konstatera att Svenska lagom hade passat bra här, mitt emellan temp på AC alltså 🙂